Anghel Iordanescu a anuntat lotul pentru ultimele doua amicale

Anghel Iordanescu a anuntat lotul pentru ultimele doua amicaleLa sfarsitul lunii mai selectionata Romaniei va juca ultimele doua meciuri amicale inainte de EURO 2016, Iordanescu anuntand astazi lotul. Atentie, asta nu inseamna ca avem lotul final pentru turneul EURO 2016.

Meciurile se vor disputa pe 25 mai, respectiv pe 29 mai. Daca adversara de pe 29 mai, Ucraina, participa si ea la turneul final, ne este greu sa intelegem de ce pe 25 mai Romania a ales sa joace impotriva Republicii Democrate Congo. Chiar daca din lot lipsesc cativa jucatori din cauza implicarii la echipa de club, cel mai cunoscut fiind Raul Rusescu, nu poate sa nu ne mire unele ”ghidusii” facute de Tata Puiu.

Chiar daca Anghel Iordanescu a anuntat lotul pentru ultimele doua amicale, speram sa elimine cativa jucatori pentru lotul pe care il va deplasa in Franta.

Dar mai bine sa spunem cine va face deplasarea in Italia. Pe postul de portari ii avem pe Tatarusanu, Pantilimon si Silviu Lung jr. . Ca stoperi Iordanescu i-a convocat pe Matel, Chiriches, Grigore, Rat, Gaman, Sapunaru, Steliano Filip si Tosca. In linia de mijloc ii vom avea pe Prepelita, Hoban, Sanmartean, Torje, Alexandru Maxim, Adi Popa, Chipciu, Nicolae Stanciu, Pintilii, Ropotan si Andrei Ivan. In atac titularii in cele doua partide se vor alege dintre Bogdan Stancu, Keseru, Florin Andone, Alibec si Ioan Hora.

Sincer, ne mira putin neconvocarea lui Budescu, cel care, practic, a calificat Romania la turneul final, marcand primele doua goluri in meciul decisiv cu Insulele Feroe. Ne mai mira si convocarea lui Andrei Ivan, actual la CSU Craiova, viitor la Barcelona, daca ar fi sa ne incredem in zvonuri, dar si a unor jucatori precum Chipciu, Torje si poate, Ropotan.

Vazand ca Anghel Iordanescu a anuntat lotul pentru ultimele doua amicale, nu avem cum sa nu ne intrebam daca la turneul final va prefera sa joace defensiv.

Amintin ca in preliminarii Romania a incasat doua goluri, marcand doar 11, in conditiile in care am jucat de doua ori cu feroezii. Din cei 26 jucatori convocati acum, doar 5 sunt atacanti. Speram ca Romania sa nu fie noua Grecie, desi, daca ar obtine rezultatul elenilor de la EURO 2004 nu ne-am supara. Ne indoim insa ca se va intampla asta. Meciul de pe 25 mai cu Republica Democrata Congo va avea loc la ora 20:00, la Como, in vreme ce meciul cu Ucraina se va desfasura pe 29 mai, de la 20:30, la Torino.

Taguri: , , , , , , , , , , , ,

Raspandeste articolul:

Comments are closed.

Leave a Reply:

*