CSM Bucuresti castiga Liga Nationala la handbal feminin

CSM Bucuresti castiga Liga Nationala la handbal feminin

CSM Bucuresti castiga Liga Nationala la handbal feminin

Sezonul regulat cu numarul 58 din Liga Nationala s-a terminat ieri, 22 aprilie, pentru cele doua formatii care ne-au reprezentat in acest sezon in Liga Campionilor.

Daca sezonul trecut HCM Baia Mare castiga sezonul la un punct in fata lui CSM Bucuresti, iar in finala campionatului pierdea in ambele jocuri in fata aceleiasi CSM Bucuresti, acum bucurestencele au castigat la un punct in fata celor de la HCM Baia Mare. Spre deosebire de sezonul trecut, nu se va mai juca play-off si play-out. In ultima partida, desfasurata ieri, baimarencele au castigat cu 30-28 in fata celor de la CSM Bucuresti. Astfel, bucurestencele au ratat ocazia de a obtine numai victorii in acest sezon din Liga Nationala.

CSM Bucuresti castiga Liga Nationala la handbal feminin pentru a doua oara la rand, intrand direct in grupele Champions League.

Pentru elevele antrenorului danez Kim Rasmussen nu urmeaza insa nicio vacanta. Acestea urmeaza a juca in Final Four-ul Champions League pe 7 si 8 mai. Prima adversara, cea din semifinale, va fi Vardar Skopje. Cea de-a doua adversara speram ca va fi castigatoarea dintre Buducnost si Gyor. Cat despre HCM Baia Mare, nu stim ce se va alege de ea in viitorul apropiat, avand in vedere problemele financiare pe care le are. Deja de la echipa au plecat cateva jucatoare si anticipam ca vor mai pleca altele la vara. Astfel, este foarte greu de crezut ca baimarencele vor obtine o performanta asemanatoare cu cea din acest sezon de Champions League, cand au ajuns in sferturi. S-ar putea chiar nici sa nu ajunga in grupe.

Daca am afirmat ca CSM Bucuresti castiga Liga Nationala la handbal feminin, sa ne indreptam atentia si spre ”zona rosie” a clasamentului.

Aici s-a dat o batalie pana in ultima etapa cu privire la cel de-al doilea loc care retrogradeaza direct. Primul a fost adjudecat de multe etape de Alba Sebes, care a acumulat doar 4 puncte in acest campionat. Pentru locul 12 s-au duelat Rapid Bucuresti si Magura Cisnadie. Inaintea ultimei etape, Rapid avea 16 puncte, fata de cele 13 ale adversarei. Astazi Rapid a pierdut cu 29-32 in fata celor de la SCM Craiova, in vreme ce Magura Cisnadie a castigat cu 35-28 in fata Unirii Slobozia. Magura are avantajul meciurilor directe cu Rapid.  Astfel, Alba Sebes si Rapid au retrogradat direct, pe cand Magura Cisnadie si Unirea Slobozia vor juca baraj.

Taguri: , , , , , , , , , , ,

Articole asemanatoare:

No related posts.

Raspandeste articolul:

Comments are closed.

Leave a Reply:

*