CSM Bucuresti este in finala EHF Champions League

CSM Bucuresti este in finala EHF Champions League

CSM Bucuresti este in finala EHF Champions League

Astazi s-au disputat semifinalele din Final Four-ul Champions League la handbal feminin, faza finala ce are loc in Ungaria.

Aici CSM Bucuresti a intalnit-o pe Vardar Skopje, formatie care le invingea pe romance in grupa principala atat pe teren propriu, cat si in deplasare. Astazi insa am vazut doua echipe diferite, CSM Bucuresti scutindu-ne de emotii inca de la inceputul partidei, conducand la un moment dat cu 8-1. La pauza diferenta a ramas linistitoare, CSM conducand cu 14-9. Pe parcursul celei de-a doua reprize diferenta a fost chiar si de 11 goluri, insa la final aceasta a fost de 6 goluri, scorul final fiind 27-21.

Paula Rodrigues a fost golghetera celor de la CSM Bucuresti, cu 5 reusite, in vreme ce 4 jucatoare au punctat de 4 ori, printre care si Gullden. La loviturile de la 7 metri ne-am descurcat bine, marcand 3 din 4, fata de doar doua din 5 ale adversarelor. Am amintit de Gullden deoarece aceasta se afla pe locul 2 in topul golgheterelor. Aceasta are sanse mari de a fi golghetera competitiei, deoarece pe primul loc, la 4 goluri distanta, se afla Ekaterina Ilina de la Rostov, pe pozitia a treia, la egalitate cu Gullden, aflandu-se Nora Mork de la Larvik.

CSM Bucuresti este in finala EHF Champions League la prima sa participare in Champions League.

Adversara romancelor este Gyor, care a eliminat-o pe Buducnost, detinatoarea trofeului, cu scorul de 21-20. Sa nu uitam ca Gyor este castigatoarea de acum doua sezoane a acestei competitii. In aceasta seara Gyor a invins-o pe Buducnost cu 21-20, la pauza conducand cu 11-8, cele 6 goluri ale Cristinei Neagu nefiind de ajuns pentru o calificare mai departe a muntenegrencelor.

CSM Bucuresti este in finala EHF Champions League, care va avea loc maine, la ora 18:45 si va fi transmisa de Digisport 1 si Dolcesport 1.

Cele doua s-au intalnit in grupa principala, Gyor impunandu-se pe teren propriu la 6 goluri, iar in deplasare la doua goluri. Finala mica se va desfasura intre Buducnost si Vardar Skopje, incepand maine, incepand cu ora 16:15.

Taguri: , , , , , , ,

Raspandeste articolul:

Comments are closed.

Leave a Reply:

*