CSM Bucuresti reuseste tripla in handbalul feminin

CSM Bucuresti reuseste tripla in handbalul feminin

CSM Bucuresti reuseste tripla in handbalul feminin

Dupa Liga Nationala si Liga Campionilor, era pacat ca CSM Bucuresti sa nu castige si Cupa Romaniei.

Intr-adevar, bucurestencele au castigat si cel de-al treilea trofeu al sezonului, incheind o luna in care au obtinut nu mai putin de 3 trofee. Totusi, in primul meci din play-offul Ligii Nationale, elevele lui Kim Rasmussen au avut ceva emotii impotriva celor de la HCM Baia Mare, o echipa cu mari probleme finaciare si care speram sa nu aiba si ea soarta Oltchimului sau a altor echipe din sporturile de echipa romanesti. Revenind, CSM s-a impus cu scorul de 26-25. Astazi, elevele lui Kim Rasmussen au avut o misiune mult mai usoara, invingandu-le pe fetele de la HCM Roman cu 32-24.

Astfel, CSM Bucuresti reuseste tripla in handbalul feminin, lucru care nu credem ca se va mai intampla cu vreo echipa romaneasca multi ani de acum incolo.

Amintim ca pe 23 aprilie CSM Bucuresti termina prima in Liga Nationala, la 3 puncte de HCM Baia Mare, cea de-a doua clasata. Chiar baimarencele le-au impiedicat pe ”tigroaice” sa incheie sezonul doar cu victorii, invingandu-le in ultima etapa. Asta conteaza insa mai putin. Pe 8 mai, bucurestencele au cucerit Liga Campionilor, invingand-o in finala pe Gyor dupa loviturile de departajare.

CSM Bucuresti reuseste tripla in handbalul feminin, Kim Rasmussen fiind mai mult decat bucuros pentru aceasta performanta.

Acesta nici nu se astepta sa castige Cupa Romaniei, afirmand ca atmosfera la echipa era una de vacanta inainte de play-off. Din pacate, Rasmussen a confirmat deja ca in aceasta vara se va desparti de CSM Bucuresti, urmand sa antreneze selectionata Ungariei. Speram ca, indiferent de numele antrenorului care va veni pe banca in aceasta vara, ”tigroaicele” sa zgarie si sezonul viitor in Liga Campionilor, acolo unde va juca direct in faza grupelor. Sigur, este destul de greu ca aceasta performanta sa mai fie atinsa, insa sa speram macar la accederea in sferturile de finala. Cat despre HCM Baia Mare, este greu de anticipat ce se va intampla cu ea sezonul viitor.

Taguri: , , , , , ,

Raspandeste articolul:

Comments are closed.

Leave a Reply:

*