CSM Bucuresti se califica in semifinalele EHF Champions League

CSM Bucuresti se califica in semifinalele EHF Champions League

CSM Bucuresti se califica in semifinalele EHF Champions League

La prima sa participare in grupele EHF Champions League, campioana Romaniei la handbal feminin, CSM Bucuresti, a ajuns in Final Four.

In grupa principala bucurestencele au terminat pe pozitia a patra, urmand ca in sferturi sa o intalneasca pe Rostov, echipa care a terminat prima in cealalta grupa. Mai mult, formatia din Rusia fusese neinvinsa pana la acest meci, atat in grupa preliminara, cat si in cea principala. Saptamana trecuta, CSM Bucuresti ii administra prima infrangere, impunandu-se pe teren propriu cu 27-26. Diferenta putea fi mai mare, insa este drept ca si Rostov putea sa castige.

CSM Bucuresti se califica in semifinalele EHF Champions League, aseara invingand-o pe Rostov cu scorul de 29-28.

Partida a fost insa mult mai usoara pentru romance decat o arata scorul. Elevele lui Kim Rasmussen conduceau la pauza cu 16-11. Pe parcursul reprizei secunde diferenta a fost si de 7 goluri, insa pe final fetele noastre s-au relaxat, fiind sigure parca de faptul ca nu mai pot scapa calificarea. Golghetera noastra a fost Rodrigues Belo, care a marcat 7 goluri. CSM Bucuresti a avut parte doar de 3 lovituri de la 7 metri, fructificand doua, pe cand rusoaicele au materializat 5 din 7 aruncari.

Astazi, incepand cu ora 20:00, HCM Baia Mare o va infrunta in deplasare pe Buducnost, detinatoarea trofeului. In tur, formatia la care joaca Cristina Neagu a invins cu 29-24, cu toate ca la un moment dat tabela arata scorul 25-24. Vedem imposibila o calificare a baimarencelor, ba chiar si o victorie.

CSM Bucuresti se califica in semifinalele EHF Champions League, unde nu va avea adversare deloc usoare.

Ieri Gyor a invins-o pe Ferencvaros cu 40-23, dupa ce si in tur se impusese cu 31-18. Astazi, in afara meciului celor de la Buducnost cu HCM Baia Mare, Larvik va juca pe teren propriu cu Vardar. In tur norvegiencele au fost invinse fara drept de apel, scor 20-34. Tragerea la sorti pentru Final Four va avea loc pe 12 aprilie. Semifinalele se vor disputa pe 7 mai, pentru ca finala mica, respectiv cea mare sa aiba loc ziua urmatoare.

Taguri: , , , , , , , , , , , ,

Raspandeste articolul:

Comments are closed.

Leave a Reply:

*