Discută cu cei mai buni pariori din lume despre pariuri sportive

pariurix-tricoloriiNu mai pierde timpul urmărind scamatorii de pe rețelele de socializare care promit ponturi sigure de la meciuri aranjate și mai știu eu ce alte trăsnăi, discută cu cei mai buni pariori români din lume pe acest forum pariuri sportive. Echipa experților de pe site-ul comunității pariorilor din România include nume grele din presa sportivă și nu numai. Tot acolo vei găsi și ponturile unui fost câștigător al Cupei Campionilor, dar și părerile unui fost multiplu campion național de raliuri.

De asemenea, pe site-ul celei mai mari și mai active comunități de profil se organizează și cele mai importante concursuri de pariuri sportive de la noi din țară. Concursurile Biletul zilei și Concursul de pronosticuri au furnizat de-a lungul ultimilor 7 ani premii totale în valoare de peste 200.000 de Euro, ca să nu mai vorbesc de cele 5 oferte exclusive pe care le pot accesa toți pasionații, la cele mai bune case de pariuri online licențiate în România. Fondatorul comunității pariorilor din România este și unicul autor al unei cărți dedicate pariurilor de la noi din țară.

În secțiunea dedicată concursului Biletul zilei pot fi vizualizate cele mai populare 10 pariuri ale zilei respective – primele 3 pot fi vvăzute numai de către utilizatorii înregistrați, însă crearea unui cont nou durează numai 30 de secunde și nu presupune nici un fel de cost.

Pe forumul de discuții dedicat pariurilor sportive se găsesc numeroase informații utile, strategii, explicații și multe alte subiecte interesante. În plus, tot acesta este și locul în care pariorii pot cere ajutor în momentele în care se confruntă cu diverse probleme sau dispute. Atât echipa administrativă, cât și ceilalți membri înregistrați le stau la dispoziția celor care întâmpină dificultăți.

Pe forumul de pariuri sportive poate fi găsită și cea mai detaliată descriere a strategiei MUG (Minutul Următorului Gol), a cărui autor este unul dintre cei mai apreciați membrii ai comunității, Petre Mihai. Este bine-cunoscut faptul că foarte mulți români au profitat de pe urma acestei metode. Există și destule cazuri în care pariorii au renunțat la locurile de muncă pentru a se dedica acestei strategii incredibile.

Anumite case de pariuri au interzis această metodă sau mai bine zis au luat la cunoștință eficiența acesteia și în consecință se angajează rapid în limitarea celor care încep să o pună în aplicare. Cu toate acestea, este aplicată în continuare cu succes de o parte dintre pariorii care au reușit să se muleze mai bine pe schimbările pieței de pariuri sportive online din România.

Raspandeste articolul:

Comments are closed.

Leave a Reply:

*