Evolutie imbucuratoare a Romaniei in ultimul amical inainte de Euro

Evolutie imbucuratoare a Romaniei in ultimul amical inainte de Euro

Evolutie imbucuratoare a Romaniei in ultimul amical inainte de Euro

Dupa 1-1 cu Republica Democrata Congo si o infrangere cu 3-4 in fata Ucrainei, meciuri disputate in Italia, ne temeam, intrucatva, de ultimul meci amical inainte de EURO 2016, elevii lui Tata Puiu intalnind Georgia pe National Arena.

Emotiile au trecut insa repede, Romania conducand cu 2-0 inca din minutul 3. Adi Popa a deschis scorul in minutul 2, Amisulashvili inscriind in proprie poarta un minut mai tarziu. Dupa pauza au mai inscris pentru ”tricolori” Nae Stanciu, Torje si Keseru, Moti dandu-si autogol la jumatatea celei de-a doua reprize. In ciuda diferentei mari de scor, posesia le-a apartinut georgienilor.

Insa, per total, a fost o evolutie imbucuratoare a Romaniei in ultimul amical inainte de Euro, avand nevoie de ea ca de aer.

Amintim ca vinerea viitoare vom disputa partida de deschidere a turneului final, impotriva Frantei. Lotul Romaniei ii contine pe Tatarusanu, Pantilimon, Silviu Lung, Sapunaru, Matel, Chiriches, Gaman, Dragos Grigore, Moti, Rat, Steliano Filip, Pintilii, Hoban, Prepelita, Adi Popa, Torje, Chipciu, Nae Stanciu, Sanmartean, Keseru, Bogdan Stancu, Florin Andone si Alibec. In total, din cei 23 jucatori, avem 14 care evolueaza in campionate straine.

”Tricolorii” se vor indrepta maine dimineata spre Franta, duminica seara elevii  lui Anghel Iordanescu participand la primul antrenament, desfasurat pe Stade Intercommunal du Servois. Programul tricolorilor va mai contine luni o conferinta de presa la care vor participa doi jucatori din lotul Romaniei.

Cu totii ne dorim ca aceasta evolutie imbucuratoare a Romaniei in ultimul amical inainte de Euro sa continue si la turneul final.

Aici ne referim in special la meciul contra Frantei, care va avea loc pe 10 iunie la ora 22:00. Va urma meciul cu Elvetia, disputat pe 15 iunie la ora 19:00 si cel cu Albania, care va incepe pe 19 iunie la 22:00. Daca se va califica de pe pozitia a treia, un scenariu foarte probabil, Romania va intalni in optimi invingatoarea grupei C, care probabil va fi Germania, sau invingatoarei grupei B, care e posibil sa fie Anglia.

Taguri: , , , , , , , , , , , ,

Raspandeste articolul:

Comments are closed.

Leave a Reply:

*