Evolutie slaba, doar un 1-1 in amicalul cu Slovacia

Reprezentativa tricolora a evoluat modest in ultimul joc de verificare pe care l-a sustinut inaintea „dublei de foc” din septembrie.
Echipa nationala de fotbal a Romaniei a incheiat la egalitate, scor 1-1, partida amicala cu Slovacia, disputata miercuri seara, pe „Arena Nationala” din Bucuresti.
Golul tricolorilor a fost inscris de Bogdan Stancu, cu un minut inainte de incheierea primei reprize, iar pentru oaspeti a egalat Sestak, in minutul 57, care a inscris dupa ce l-a depasit pe Latovlevici. Slovacii au mai avut si o bara, in minutul 2, intr-o faza in care acelasi Latovlevici a fost depasit usor.

Romania-Slovaciab

Acesta a reprezentat ultimul test al tricolorilor inaintea meciurilor cu Ungaria (6 septembrie, Bucuresti) si cu Turcia (10 septembrie, Bucuresti), decisive pentru echipa noastra in tentativa de a ajunge la barajul de calificare pentru Cupa Mondiala din 2014, din Brazilia.
Din pacate, evolutia echipei Romaniei a fost una modesta, fapt ce a provocat furia celor 6.738 de spectatori care au fost prezenti la meci. In minutele suplimentare ale partidei, acestia au cerut demisia selectionerului Victor Piturca si au scandat cunoscutul refren „Piti, Piti, Piti lasa-ne”! Dupa fluierul final i-au huiduit copios pe tricolori.
Pentru meciul cu Slovacia, selectionerul Victor Piturca l-a sarit din schema pe Adrian Mutu, cu care a avut un conflict in primavara. In schimb, l-a convocat pe Ciprian Marica, in ciuda faptului ca acesta este in prezent liber de contract, dupa ce s-a despartit de Schalke 04.
Meciul cu Slovacia a fost al 84-lea pentru Victor Piturca pe banca tehnica a tricolorilor. Piturca a devenit selectionerul cu cele mai multe jocuri la carma nationalei Romaniei, depasindu-l pe Anghel Iordanescu (83 de partide).

Romania – Slovacia 1-1.
Marcatori: B. Stancu (44) / Sestak (57).
Stadion: „Arena Nationala” – Bucuresti; Spectatori: 6.738.
Romania:
Tatarusanu – Matel, Chiriches, V. Gaman, Latovlevici – Hoban, C. Lazar – Torje, Maxim, Cr. Tanase – B. Stancu. Antrenor: Victor Piturca.
Slovacia: Mucha – Pekarik, Durica, Cisovsky, Breznanik – Kona, Kucka – Sestak, Hamsik, Weiss – Jakubko. Antrenor: Jan Kozac.
Arbitru la centru: Neil Doyle (Irlanda).

Taguri: , , , ,

Raspandeste articolul:

Leave a Reply:

*