HCM Baia Mare si CSM Bucuresti isi cunosc adversarele

HCM Baia Mare si CSM Bucuresti isi cunosc adversarele

HCM Baia Mare si CSM Bucuresti isi cunosc adversarele

Weekendul trecut au avut loc tragerile la sorti in vederea unei noi editii de Champions League. Astfel, HCM Baia Mare si CSM Bucuresti isi cunosc adversarele.

Incepem cu handbalul feminin, acolo unde avem doua reprezentante. Este vorba despre CSM Bucuresti si HCM Baia Mare. CSM Bucuresti, in calitate de castigatoare a Ligii Nationale, a intrat direct in grupele Ligii Campionilor, cea mai grea adversara fiind Buducnost, detinatoarea trofeului. Celelalte doua adversare sunt suedezele de la Savehof si polonezele de la Selgros Lublin. Va fi o lupta strasnica intre bucurestence si Savehof, suedezele avand insa o experienta mai mare in Champions League.

HCM Baia Mare va participa in preliminariile Champions League, meciuri ce vor avea loc pe 12 si 13 septembrie. Sa spunem ca baimarencele sunt posesoarele unui wild-card. In prima partida, ele vor intalni formatia din Belarus Minsk. Daca va trece de bieloruse, in finala disputata in urmatoarea zi formatia din Baia Mare va juca impotriva castigatoarei dintre Esbjerg si Ankara. Daca vor izbuti sa invinga si in aceasta partida, echipa romaneasca va fi repartizata in grupa A in Champions League, alaturi de Larvik, Krim Ljubljana si Rostov. 

Acum, ca HCM Baia Mare si CSM Bucuresti isi cunosc adversarele la feminin, sa trecem si la masculin.

Acolo ii avem ca reprezentanti pe cei de la HCM Baia Mare, care sunt in grupa D, alaturi de Metalurg Skopje, Motor Zaporoje, Skjern, Schaffhausen si una dintre echipele Elverum, Alpla Hard, Borac si Lions. Cel mai probabil, din preliminarii se vor califica norvegienii de la Elverum. O grupa mai usoara pentru baimareni nu credem ca se putea, acestia avand sanse bune la calificare. Sa nu uitam ca in optimi se califica primele 4 echipe din fiecare grupa. Cu totul alta era situatia daca HCM Baia Mare nimerea in grupa A sau B, acolo unde sunt, in premiera, 8 echipe intr-o grupa.

Putem spune, asadar, ca tragerea la sorti nu a fost una cu ghinion pentru niciuna dintre echipe. Sigur, la feminin era dificil de evitat o echipa de top, insa sanse pentru locul secund in grupa avem. Nu mai vorbim de al treilea, fiindca, sa spunem ca in grupele principale se califica primele 3 formatii.

Taguri: , , , , , , ,

Raspandeste articolul:

Comments are closed.

Leave a Reply:

*