Lotul Romaniei pentru meciurile amicale cu Lituania si Spania

Lotul Romaniei pentru meciurile amicale

Lotul Romaniei pentru meciurile amicale

Romania va disputa in aceasta saptamana doua din ultimele 3 meciuri de pregatire inaintea EURO 2016.

Cu doar cateva zile in urma s-a redeschis National Arena, insa meciurile erau deja programate a se desfasura in alte locatii. Ambele intalniri se vor desfasura in Romania. Astfel, miercuri incepand cu ora 20:00 tricolorii vor juca la Giurgiu impotriva Lituaniei, in vreme ce duminica vom juca pe Cluj Arena contra Spaniei, de la ora 21:45.

Lotul Romaniei pentru meciurile amicale cu Lituania  si Spania este format din 25 jucatori, dintre ei 14 evoluand in strainatate si 11 la echipele de club din Romania.

Astfel, portari sunt Pantilimon, Tatarusanu si Silviu Lung, ca fundasi ii avem pe Matel, Chiriches, Dragos Grigore,  Moti, Sepsi, Sapunaru, Gaman si Steliano Filip. In compartimentul median Iordanescu i-a convocat pe Hoban, Torje, Sanmartean, Pintilii, Ropotan, Adi Popa, Florin Tanase si Nicolae Stanciu, varfuri fiind Keseru, Florin Andone, Rusescu, Bogdan Stancu, Ioan Hora si Andrei Ivan. Surprind neconvocarile lui Marica si Chipciu.

De punctat faptul ca, in afara de postul de portar, Anghel Iordanescu a convocat in fiecare compartiment cate un jucator de la Pandurii, formatie antrenata de fiul sau, Edi. E adevarat, Pandurii se afla pe locul 3 in acest moment in Liga I. In afara lor, de la cluburile din Romania avem 3 de la Steaua, doi de la Astra si cate unul de la Dinamo, Viitorul Constanta si CSU Craiova.

Desi mai sunt cateva luni pana la meciurile de la EURO 2016, cu siguranta lotul Romaniei pentru meciurile amicale cu Lituania  si Spania nu va fi acelasi si la turneul final.

Aici ne referim, in primul rand, la revenirille lui Ciprian Marica si Razvan Rat. Deocamdata fostul capitan al Romaniei este accidentat, insa sa speram ca se va recupera pentru turneul final. Dupa amicalele cu Lituania si Spania, Romania va mai disputa un meci test cu exact o saptamana inainte de meciul cu Franta de la EURO. Adversara va fi Georgia.

Taguri: , , , , , , , , , , , , , ,

Raspandeste articolul:

Comments are closed.

Leave a Reply:

*