Lucian Bute pierde al treilea meci din cariera

Lucian Bute pierde al treilea meci din cariera

Lucian Bute pierde al treilea meci din cariera

Azi-dimineata s-a disputat, la Quebec, meciul cu numarul 35 al lui Bute la categoria super-mijlocie. Detinatorul titlului, britanicul James DeGale era favorit in a si-l pastra si dupa partida cu pugilistul din Galati.

Britanicul, cu 6 ani mai tanar decat Bute, era vazut de toata lumea din boxul profesionist ca invingator si poate si acest lucru a influentat, intr-o mica masura, decizia arbitrilor. Lupta a durat 12 runde, niciunul dintre cei doi nereusind sa castige prin knock-out. Decizia arbitrilor a fost in unanimitate pentru DeGale, unul dintre ei acordand 116-112, ceilalti doi 117-111. Prin aceasta victorie, britanicul si-a pastrat titlul la categoria super-mijlocie.

Astfel, Lucian Bute pierde al treilea meci din cariera de profesionist, al doilea in precedentele 3 partide.

Ca de obicei insa dupa o lupta pierduta de pugilistii nostri, au aparut si nemultumiri legate de arbitraj, nemultumiri aparute mai ales in presa romaneasca, insa si in cea internationala. DeGale a inceput furtunos meciul, Bute revenind pe parcurs, fiind mai ofensiv decat de obicei, insa nu a fost de ajuns. La finalul meciului, nici romanul pare sa nu fi fost de acord cu decizia arbitrilor. Chiar daca Lucian Bute pierde al treilea meci din cariera si are o varsta inaintata, acesta a declarat ca o va lua de la capat, pregatindu-se pentru urmatorul meci. Cat de adevarata este aceasta afirmatie vom vedea.

In ceea ce il priveste pe DeGale, acesta a ezitat sa se bucure imediat dupa meci, nestiind sigur ca va fi invingator.

Se pare ca nici britanicul nu se astepta la o victorie atat de clara. Dupa decizie, James DeGale a declarat ca este sigur ca Bute va reveni in ring. Sa spunem ca existau anumite zvonuri conform carora meciul de azi ar fi ultimul din cariera lui Lucian. Este insa greu de crezut ca romanul va mai castiga un titlu mondial.

 

Taguri: , , , , , , , , ,

Articole asemanatoare:

No related posts.

Raspandeste articolul:

Comments are closed.

Leave a Reply:

*