Nicio infrangere in Cupa EHF pentru handbalul feminin romanesc

Nicio infrangere in Cupa EHF pentru handbalul feminin romanesc

Nicio infrangere in Cupa EHF pentru handbalul feminin romanesc

Astazi au debutat in Cupa EHF cele doua reprezentante ale noastre la feminin. Este vorba de HCM Roman si Corona Brasov, meciurile contand pentru prima mansa a rundei a treia, echivalentul saisprezecimilor de finala.

Din fericire, nu s-a inregistrat nicio infrangere in Cupa EHF pentru handbalul feminin romanesc, insa nu am avut nici prestatii extraordinare.

Prima partida a zilei s-a desfasurat intre HCM Roman si islandezele de la Fram. La pauza romancele conduceau cu 17-11 si se parea ca nu vor avea emotii in privinta partidei retur. In a doua repriza insa, reprezentantele noastre nu au mai fost asa de concentrate, islandezele reducand diferenta cu doua goluri. In final HCM Roman a castigat cu 29-25. Glibko si Toskovic au fost principalele marcatoare ale romancelor, fiecare cu 8 reusite. Daca islandezele au obtinut doar doua lovituri de la 7 metri, transformandu-le pe ambele, HCM a fructificat 4 din 5. Returul se va desfasura sambata viitoare, in Islanda.

In al doilea meci al unei reprezentante din Romania in Cupa EHF, Corona Brasov a avut mari dificultati impotriva polonezelor de la Pogon Szczecin, la final tabela aratand scorul de 24-24. Nici in prima repriza echilibrul nu a putut fi rupt, scorul fiind 13-13. Formatia romaneasca a decis sa dispute ambele jocuri in Polonia, lucru care i-ar putea fi fatal in privinta calificarii in optimi. Cea mai buna marcatoare a brasovencelor a fost Florentina Cartas, care a marcat de 10 ori. Polonezele au obtinut 3 aruncari de la 7 metri, transformandu-le pe toate, Corona Brasov fructificand 4 din 5. Returul va avea loc maine.

Sezonul trecut, in Cupa EHF le-am avut pe Corona Brasov si Dunarea Braila, ambele formatii oprindu-se in optimi.

Nu s-a inregistrat nicio infrangere in Cupa EHF pentru handbalul feminin romanesc, insa nici in Champions League. Aici le-am avut pe CSM Bucuresti si HCM Baia Mare, ambele castigand in aceasta runda, asigurandu-si calificarea in grupele principale.

Taguri: , , , , , , , , ,

Articole asemanatoare:

No related posts.

Raspandeste articolul:

Comments are closed.

Leave a Reply:

*