Niciun roman nu a castigat in grupele Champions League

Niciun roman nu a castigat in grupele Champions League

Niciun roman nu a castigat in grupele Champions League

La mijlocul acestei saptamani s-a desfasurat prima etapa a grupelor Champions League, acolo unde am avut si noi cativa reprezentanti.

Marti a avut loc meciul lui Ludogorets in Elvetia, contra celor de la FC Basel. In lotul oaspetilor evolueaza Cosmin Moti si Claudiu Keseru. Moti a fost integralist alaltaieri, in vreme ce Keseru a luat loc pe banca de rezerve, nefiind preferat de antrenorul Dermendzhiev, in ciuda faptului ca internationalul roman a marcat 3 goluri in 4 etape din campionatul Bulgariei. Scorul final a fost 1-1, oaspetii marcand primii in ultimul minut al primei reprize, prin Jonathan Cafu, in vreme ce Renato Steffen a egalat pentru gazde cu 10 minute inainte de final.

Miercuri in Champions League a jucat echipa la care evolueaza Alexandru Matel, Dinamo Zagreb. Din pacate romanul nu a fost inclus nici macar pe banca de rezerve in meciul din Franta, impotriva lui Lyon. Formatia din Ligue 1 nu a impresionat in Champions League in ultimele sezoane, insa acum a invins-o pe Dinamo Zagreb cu 3-0. 

Niciun roman nu a castigat in grupele Champions League acum, insa poate o va face peste doua saptamani.

Atunci ambele echipe vor evolua pe teren propriu, insa adversarele vor fi foarte grele. Daca Ludogorets o va intalni pe PSG, Dinamo Zagreb o va avea ca adversara pe Juventus. Practic, in prima etapa atat Ludogorets, cat si Dinamo Zagreb au avut parte de cei mai facili adversari din grupe.

Astfel, cum niciun roman nu a castigat in grupele Champions League impotriva celor mai slabe adversare din grupa, este greu de crezut ca vreuna se va califica in primavara europeana, fie si in Europa League.

Dintre cele doua, cele mai mari sanse de a obtine asta le are Ludogorets, care a scos un punct in deplasare. In scurta sa istorie europeana, formatia bulgara s-a calificat o singura data in primavara. Se intampla in sezonul 2013-2014, cand ajungea in optimile Europa League. De cealalta parte, Dinamo Zagreb are 35 ani de cand nu s-a mai calificat in primavara europeana.

Taguri: , , , , , ,

Raspandeste articolul:

Comments are closed.

Leave a Reply:

*