Romania a obtinut o remiza pe terenul inghetat din Kazahstan

 

Romania a obtinut o remiza pe terenul inghetat din Kazahstan

Romania a obtinut o remiza pe terenul inghetat din Kazahstan

Dupa partida reusita cu Armenia, ”tricolorii” au marcat de 5 ori, contra Kazahstanului aveam mari sperante.

Romania a obtinut doar o remiza alba, insa nu ar trebui sa existe prea multe critici la adresa jucatorilor. Si nu ne referim aici la faptul ca unii dintre ei au fost jefuiti chiar in ziua meciului, aceasta fiind scuza in caz ca lucrurile nu mergeau bine. In ziua meciului a nins la Astana, fiind foarte frig, astfel ca la ora jocului gazonul era inghetat, acesta fiind unul artificial.

La fel ca in meciul cu Muntenegru si aici Romania era foarte aproape sa dea lovitura pe final, cand Bogdan Stancu a trimis in fata portii, portarul kazah a ratat interventia, gazonul facandu-l pe Enache sa alunece in fata portii goale. Apoi, in ultima clipa a revenit goalkeeperul gazdelor, respingand. Arbitrajul ne-a fost si el potrivnic, arbitrul trecand cu vederea un penalty destul de clar la finele primei reprize, insa si un hent al kazahilor care trebuia sanctionat macar cu un cartonas galben sau un fault la Grigore, carea iesit sangerand de pe teren, centralul neluand nici de aceasta data vreo masura.

Romania a obtinut o remiza pe terenul inghetat din Kazahstan, dominand clar jocul, desi gazdele au avut o posesie superioara.

Dupa victoria Muntenegrului in deplasare in fata Danemarcei si cea a Poloniei in fata Armeniei, venita in prelungirile partidei, Romania se afla pe pozitia a treia in grupa, la doua puncte in spatele celor doua. Pe 11 noiembrie vom juca pe teren propriu impotriva Poloniei, fiind foarte greu sa mai speram la o calificare directa (de pe primul loc) daca nu vom obtine cel putin un punct.

Romania a obtinut o remiza pe terenul inghetat din Kazahstan, fiind inregistrate insa si alte remize surprinzatoare aseara.

Este vorba despre remiza alba a Angliei in Slovenia, acelasi scor inregistrandu-se si in partida Cehiei de pe teren propriu impotriva Azerbaijanului.

 

Taguri: , , , , , , , , , ,

Raspandeste articolul:

Comments are closed.

Leave a Reply:

*