Romania a pierdut ultimul amical inaintea CM rugby

Romania a pierdut ultimul amical inaintea CM rugby

Romania a pierdut ultimul amical inaintea CM rugby

In perioada 18 septembrie-31 octombrie va avea loc Cupa Mondiala de rugby, una desfasurata din 4 in 4 ani. Romania va face parte din grupa D, adversare fiind Franta, Italia, Irlanda si Canada.

Astazi s-a incheiat ultima saptamana de teste inaintea Cupei Mondiale. Din cele 6 saptamani, Romania a jucat 3 meciuri. Primul a fost contra englezilor de la Yorkshire Carnegie. Partida s-a incheiat la egalitate, scor 10-10. Morrison a fost cel care a reusit incercarea pentru Romania, Vlaicu transformand-o, acelasi Vlaicu concretizand o lovitura de penalitate. Meciul s-a jucat la Leeds. In al doilea meci, disputat in Scotia, Romania a pierdut in fata celor de la Edinburgh, scor 16-31. “Stejarii” au marcat o incercare, prin Apostol, transformata de Dumbrava. Vlaicu de doua ori si acelasi Dumbrava concretizau loviturile de penalitate. Ultimul meci test al “stejarilor” s-a disputat pe 5 septembrie, pe Stadionul Arcul de Triumf, in compania Tongai. Trebuie spus ca Tonga este pe locul 11 in clasamentul mondial, iar Romania pe 17.

Romania a pierdut ultimul amical inaintea CM rugby, scor 16-21.

Si in acest meci, a reusit o incercare, prin Andrei Radoi, transformata de Vlaicu. Acelasi Vlaicu mai aducea 9 puncte, convertind 3 lovituri de penalitate. Desi suna cam ciudat, Kinikinilau si Van Heerden au debutat pentru “stejari” in aceasta partida. In urma faptului ca Romania a pierdut ultimul amical inaintea CM rugby, Florin Surugiu, cel care a aparut pentru a 50-a oara in tricoul nationalei, spera ca echipa sa invete din greselile comise impotriva Tongai. In opinia sa, lipsa de disciplina si pierderea unor tuse au dus la aceasta infrangere.

La Cupa Mondiala, 3 nationale din grupa Romaniei sunt mai sus in clasament decat ea.

Este vorba despre Irlanda, ocupanta locului 3, Franta, clasata pe 7 si Italia, aflata pe 15. Imediat dupa Romania, pe pozitia 18, este Canada. In meciurile de pregatire, Irlanda a invins-o cu 35-21 pe Tara Galilor, cu 28-22 pe Scotia, fiind invinsa de aceeasi Tara Galilor cu 10-16, dar si de Anglia, scor 13-21. Franta a fost si ea invinsa de Anglia, scor 14-19, revansandu-se peste cateva zile, invingand cu 25-20, trecand cu 19-16 de Scotia. Italia a fost invinsa de Scotia cu 12-16, respectiv 7-48, dar si de Tara Galilor, scor 19-23. In fine, Canada a fost invinsa de SUA cu 23-41, invingand-o pe Glasgow Warriors, din Scotia, cu 19-12 si pe Georgia cu 16-15.

Taguri: , , , , , , , , , , , , , ,

Articole asemanatoare:

No related posts.

Raspandeste articolul:

Comments are closed.

Leave a Reply:

*