Romania castiga meciul cu Lituania fara sa straluceasca

Romania castiga meciul cu Lituania fara sa straluceasca

Romania castiga meciul cu Lituania fara sa straluceasca

Inaintea meciului amical cu Lituania de aseara, multi suporteri aveau sperante mari de la Romania, avand in vedere ca mai este putin pana la partida de debut la Campionatul European, in care vom juca impotriva Frantei.

In final, Romania a castigat cu scorul de 1-0, insa meciul a fost unul destul de plictisitor. Singurul gol a fost inscris de Nicusor Stanciu in minutul 65 , dupa un sut superb de la 25 metri, faza care a facut sa ne trezim din fata televizoarelor. Apoi am adormit la loc. Sigur, este imbucurator faptul ca am primit gol doar in 4 din precedentele 16 partide, insa la faza de constructie stam foarte prost. Ne indoim ca asta s-a cauzat ploii care a cazut ieri.

Cu toate ca Romania castiga meciul cu Lituania fara sa straluceasca, Anghel Iordanescu este multumit de jocul aratat de elevii sai.

Este adevarat ca tricolorii au controlat partida, insa entuziasmul lui Nea Puiu ni se pare exagerat. Este adevarat, enntuziasmul acestuia este legat de faptul ca au evoluat multi jucatori tineri. Meciul a fost jucat la Giurgiu, ci nu pe Arena Nationala, lucru care s-a vazut, insa in mod negativ. Si aici ne referim la organizare, care a fost una defectuoasa. De la statia de amplificare trebuia sa se auda prima oara imnul Lituaniei, avand in vedere ca ei sunt oaspetii. Surpriza insa, prima oara s-a auzit imnul Romaniei. Dupa cateva secunde, acesta s-a oprit, pentru ca apoi sa fie reluat. Parca eroarea organizatorilor urma sa anunte jocul modest, lipsit de orizont, al nationalei Romaniei.

Desi Romania castiga meciul cu Lituania fara sa straluceasca, speram sa aratam o alta fata in meciul cu  Spania.

Acesta se va disputa duminica, incepand cu ora 21:45, pe Cluj Arena. Sa nu uitam ca in ultimul amical de anul trecut am obtinut in deplasare un rezultat de egalitate cu 4 goluri impotriva Italiei.  Nationala Romaniei da senzatia ca joaca in functie de numele adversarului si asta nu de azi, de ieri, lucru total gresit. Trebuie sa practicam acelasi joc indiferent de numele adversarului. Poate vom intelege si vom si aplica asta in viitorul cat mai apropiat.

Taguri: , , , , , , , ,

Raspandeste articolul:

Comments are closed.

Leave a Reply:

*