Romania dezamageste si cu Ucraina

Romania dezamageste si cu Ucraina

Romania dezamageste si cu Ucraina

Dupa remiza rusinoasa obtinuta cu Republica Democrata Congo, speram ca tricolorii sa arate alta fata ieri, in meciul cu Ucraina.

N-a fost insa asa, desi nu putem spune ca nu au aratat nimic din punct de vedere ofensiv, de vreme ce au marcat 3 goluri. De altfel, selectionerul Anghel Iordanescu a anuntat ca va juca aceasta partida mai ofensiv. Din pacate tricolorii au pierdut cu 3-4, golurile noastre fiind marcate de Torje, Alibec si Stanciu, iar ale lor de Zozulya, Zinchenko, Konoplyanka si Yarmolenko. Elevii lui Tata Puiu au inceput bine, Torje deschizand scorul in minutul 23. Ucrainienii egalau cu doua minute inainte de pauza, celelalte 3 goluri ale lor venind in primul sfert de ora al reprizei secunde. Mai mult, ucrainienii au avut o posesie superioara.

Astfel, dupa partida cu africanii, Romania dezamageste si cu Ucraina si ne intrebam ce fata va arata la turneul final.

Mai bine spus, suntem ingroziti de ceea ce ar putea arata. Primul meci de la EURO 2016 il vom disputa cu Franta pe 10 iunie. Pana atunci vom juca pe 3 iunie inca un meci amical, adversara fiind Georgia. In aceeasi zi, Ucraina o va avea ca adversara pe Albania, adversara noastra din grupa de la EURO.

Daca Romania dezamageste si cu Ucraina, sa spunem ca Franta joaca in aceste momente un amical contra Camerunului.

Ne-ar putea consola faptul ca Elvetia a pierdut 4 din ultimele 5 amicale, ultimul fiind disputat in fata Belgiei. Atunci elvetienii au deschis scorul, insa au fost ”intorsi” si din cauza eliminarii lui Seferovic, venita cu 9 minute inainte de final. Cat despre Albania, aceasta a jucat ieri contra celor din Qatar, castigand cu 3-1.

Maine Anghel Iordanescu va comunica lotul de 23 jucatori pe care-l va deplasa in Franta. Daca pana in urma cu o saptamana eram increzatori ca Romania va obtine o victorie in grupa si, eventual, se va califica in optimi, in urma prestatiilor din aceste doua amicale nu mai suntem atat de siguri de asta.

 

Taguri: , , , , , , , , ,

Raspandeste articolul:

Comments are closed.

Leave a Reply:

*