Romania doreste sa castige al saptelea Campionat European la minifotbal

Romania doreste sa castige al saptelea Campionat European la minifotbal

Romania doreste sa castige al saptelea Campionat European la minifotbal

Drumul Romaniei spre inca un titlu european la minifotbal incepe in aceasta seara.

Campionatul European se afla la cea de-a saptea editie, Romania castigandu-le pe toate cele 6 de pana acum. Acesta se desfasoara anual, in acest an tara gazda fiind Ungaria. Anul trecut Romania a castigat lejer o grupa cu Scotia, Serbia si Bulgaria, marcand sase goluri, reusind sa nu primeasca niciunul. Adversara din optimi s-a numit Israel, nationala noastra impunandu-se cu 2-0. Nici in sferturi Romania nu a avut emotii, trecand cu 4-1 de Slovenia. In semifinale lucrurile nu au mai stat la fel, la sfarsitul celor 40 minute regulamentare contra Cehiei scorul fiind 1-1. S-a trecut la executarea loviturilor de departajare, acolo romanii impunandu-se cu 2-1. In finala nu au avut nicio emotie, castigand cu 5-1 in fata Croatiei.

Romania doreste sa castige al saptelea Campionat European la minifotbal, grupa din care face parte fiind una usoara, la prima vedere.

La aceasta editie, Romania se afla intr-o grupa cu Franta, Lituania si Spania. Cu Franta jucam azi, incepand cu ora 21:00, cu Lituania vom juca maine (marti) la ora 18:00, meciul cu Spania avand loc joi la ora 19:00. Toate partidele Romaniei vor fi transmise de sport.ro. Dintre cele 3 adversare, doar Spania s-a calificat din faza grupelor anul trecut, fiind eliminata in optimi. In clasamentul european, Romania este, evident, lider, Spania fiind pe locul 15, Franta pe 23, iar Lituania pe 29.

Pe site-ul oficial a fost postat un comunicat prin care directorul tehnic al nationalei Romaniei, Dan Cojocaru, a declarat ca Romania doreste sa castige al saptelea Campionat European la minifotbal. Totodata, acesta a comunicat faptul ca de la nationala lipsesc doua piese de baza. Este vorba de Razvan Radu si Adrian Calugareanu. Primul este accidentat, iar al doilea evolueaza la futsal, neavand permisiunea sa joace si la Campionatul European de minifotbal, din cauza ca are un salariu peste limita acceptata de Federatia Europeana. Lotul de jucatori al Romaniei este format din 15 jucatori. Sa spunem ca intr-un meci de minifotbal o echipa are 5 jucatori de camp plus portarul. Antrenor principal este bucuresteanul Tudor Simon. Ar fi excelent daca nationala noastra ar castiga si acest Campionat European, acest sport fiind singurul la care Romania domina atat de autoritar.

 

Taguri: , , , , , , , ,

Articole asemanatoare:

No related posts.

Raspandeste articolul:

Comments are closed.

Leave a Reply:

*