Romania se face de ras si in amicalul cu Rusia

Romania se face de ras si in amicalul cu Rusia

Romania se face de ras si in amicalul cu Rusia

Dupa ce in ultimul meci oficial al anului selectionata de fotbal a Romaniei s-a facut de ras pe teren propriu in fata Poloniei, speram ca astazi, in amicalul impotriva Rusiei, sa ne reparam intrucatva imaginea.

”Tricolorii” au avut un start timid de partida, crescand in joc pe parcursul primei reprize. In a doua repriza ne-am aparat mai mult, nereusind mai nimic pe faza ofensiva. In ultimele minute ale partidei selectionerul Cristoph Daum parea ca joaca la trecerea timpului, efectuand doua schimbari in prelungiri, introducand jucatori tineri, care si-au facut, astfel, debutul pentru reprezentativa mare a Romaniei.

Aceste schimbari au avut urmari negative in jocul romanilor, acestia primind gol la ultima faza a meciului. Cei doi nu au fost implicati, insa Enache si Razvan Marin au fost ”trimisi dupa seminte” de un jucator rus ce i-a pasat lui Ozdoev, acesta avand de indeplinit o simpla formalitate. Pozitia a fost una clara de offside, ”tricolorii” asteptand insa in zadar ridicarea fanionului.

Astfel, Romania se face de ras si in amicalul cu Rusia, terminand anul 2016 cu o infrangere.

”Tricolorii” au disputat 13 partide in acest an, obtinand doar 3 victorii. Se intampla in meciurile amicale cu Lituania si Georgia si in cel oficial cu Armenia. Remizele au avut loc cu Spania, Republica Democrata Congo, Elvetia, Muntenegru si Kazahstan, iar infrangerile au fost suferite impotriva Ucraina, Franta, Albania, Polonia si Rusia.

Romania se face de ras si in amicalul cu Rusia, ajungand la a doua infrangere la rand si a treia partida consecutiva in care nu a marcat.

Chiar daca modesta, reprezentativa noastra nu a mai suferit doua infrangeri la rand din 2011, cand pierdea amicalele cu Brazilia si Paraguay. Urmatorul meci il vom avea in luna martie a anului viitor pe teren propriu, cu Danemarca, in preliminariile Campionatului Mondial. Poate pana atunci ne vom gandi sa schimbam selectionerul sau, mai degraba, intreg lotul de jucatori. Daca s-ar gasi altii tot ar fi bine, insa asta ne este valoarea la momentul actual, trebuind sa se intample o minune  ca in urmatorii ani sa se nasca o noua ”Generatie de Aur”.

Taguri: , , , , , , ,

Raspandeste articolul:

Comments are closed.

Leave a Reply:

*