Sanmartean pleaca din Liga I

Sanmartean pleaca din Liga I

Sanmartean pleaca din Liga I

Lucian Sanmartean pleaca din Liga I si va ajunge sub comanda lui Victor Piturca. Daca pana acum cateva luni se faceau presiuni pe Piturca sa il opreasca in lotul nationalei Romaniei, cei doi se vor intalni in acest an pe un alt continent: Asia. Mai precis, in Arabia Saudita, la Al Ittihad.

Inca nu au fost puse la punct toate detaliile, insa Gigi Becali si-a dat acordul din inchisoare ca Lucian Sanmartean sa plece. Stafful Stelei doreste ca arabii sa plateasca 500 000 euro pe el, daca vor sa il ia din aceasta iarna, suma ce ar trebui sa fie un mizilic. Votat fotbalistul anului 2014 in Romania, pe Sanmartean il asteapta un adevarat lux in Arabia Saudita. Sefii lui Al Ittihad i-au promis ca va avea o masina de lux si o vila pe malul marii la venirea sa, plus o gradinita particulara la care sa isi duca fata.

Nu se stie inca data la care va pleca Sanmartean. E adevarat, jucatorul a semnat un contract care va incepe in vara, insa agentul lui, Ana Maria Prodan, a declarat ca exista o foarte mare probabilitate ca Sanmartean sa plece in  Arabia Saudita inca din aceasta luna. Daca va pleca din ianuarie, gruparea “ros-albastra” e nevoita sa caute rapid un mijlocas. Se pare ca deja l-au gasit, in persoana brazilianului Eric, fost la Gaz Metan.

Trebuie spus ca Sanmartean a fost adus in luna februarie a anului trecut, adaptandu-se destul de repede la Steaua, ajungand in scurt timp preferatul publicului.

Lucian Sanmartean si-a inceput cariera de seniori in 1998, la Gloria Bistrita. In 2003 a plecat la Panathinaikos, unde a stat 4 ani, apoi a fost vandut pentru un sezon la Utrecht. S-a reintors la Gloria Bistrita in 2008, celelalte doua cluburi la care a mai evoluat fiind Vaslui si Steaua. Din 2002 se afla la nationala mare a Romaniei.

Se pare insa ca nu doar Sanmartean pleaca din Liga I de la Steaua.

Szukala si Cristi Tanase au si ei oferte serioase. Daca transferul polonezului este ca si rezolvat, in cazul lui Tanase, Becali vrea nu mai putin de 3.2 milioane euro.

Probabil vor mai pleca si alti jucatori de la Steaua in aceasta iarna, ceea ce ne da sperante ca vom avea un retur de campionat echilibrat, in care titlul se va disputa poate chiar in ultima etapa.

Taguri: , , , , , , , , , , ,

Articole asemanatoare:

No related posts.

Raspandeste articolul:

Comments are closed.

Leave a Reply:

*