Surpriza imensa reusita de CSM Bucuresti in semifinala Challenge Cup

Surpriza imensa reusita de CSM Bucuresti in semifinala Challenge Cup

Surpriza imensa reusita de CSM Bucuresti in semifinala Challenge Cup

In niciuna dintre cele 35 de editii de Challenge Cup la volei feminin, indiferent de numele sub care s-a desfasurat competitia, nu am avut nicio reprezentanta din Romania in finala. Acum insa sunt sanse mari sa avem una.

Este vorba despre CSM Bucuresti, formatie care in acest sezon straluceste nu numai la handbal feminin, ci si la volei feminin. Aseara a avut loc o surpriza imensa reusita de CSM Bucuresti in semifinala Challenge Cup, impunandu-se cu 3-1 in Turcia, impotriva Bursei, detinatoarea trofeului. Dupa ce s-a impus in primul set cu 25-18, CSM l-a pierdut pe al doilea cu 16-25. Bursa a dominat setul al treilea, la un moment dat diferenta dintre ea si bucurestence fiind de 6 puncte. CSM a revenit insa fantastic pe final de set, castigand cu 25-23. Al patrulea set a fost unul foarte echilibrat, CSM impunandu-se cu 25-22.

Partida a durat 108 minute, cei ce au avut incredere pe CSM Bucuresti si au plasat un pariu pe victoria lor inainte de meci fiind acum mai fericiti. Asta fiindca CSM a avut o cota in jur de 5.00 la victorie. Joyce Da Silva Gomes, de la Bursa, a fost de departe cea mai buna jucatoare, aceasta punctand de 23 ori. Cea mai buna voleibalista de la CSM Bucuresti a fost Sheva Karaka, cu 18 reusite, urmata de Roxana Bacsis, cu 17 puncte reusite.

Dupa aceasta surpriza imensa reusita de CSM Bucuresti in semifinala Challenge Cup in prima mansa, cu siguranta va fi o atmosfera incendiara la Bucuresti.

Returul va avea loc duminica, 13 martie, romancele devenind favorite la calificare. Ar fi prima finala din istorie a unei formatii romanesti in cupele europene la volei feminin. In cealalta semifinala am avut parte de o alta surpriza, ceva mai mica, Zarechie Odintsovo fiind invinsa pe teren propriu de Trabzon cu 2-3. Finala se va disputa tot in doua manse. Prima va avea loc pe 30 martie, a doua pe 3 aprilie.

Taguri: , , , , , , , , , ,

Raspandeste articolul:

Comments are closed.

Leave a Reply:

*