Teodora Albon a deschis Jocurile Olimpice de la Rio

Teodora Albon a deschis Jocurile Olimpice de la Rio

Teodora Albon a deschis Jocurile Olimpice de la Rio

Mai este o zi pana la Ceremonia de Deschidere a Jocurilor Olimpice, insa, dupa cum ne-am obisnuit in ultimele editii, fotbalul feminin si cel masculin incep cu doua, respectiv o zi inainte.

Ieri, la ora 19:00, s-a disputat primul meci de la aceasta Olimpiada. Oponente au fost Suedia si Africa, Romania avand insa si ea doi reprezentanti pe teren. Este vorba despre arbitra de centru Teodora Albon, asistata la una dintre tuse de Petruta Iugulescu. Cele doua au arbitrat multe meciuri internationale impreuna, printre care si finala Champions League din 2009 a jucatoarelor sub 19 ani. Cea mai mare performanta a lor de pana acum a venit anul trecut, cand Teodora, ajutata de Petruta, a arbitrat semifinala Campionatului Mondial dintre SUA si Germania.

Revenind la faptul ca Teodora Albon a deschis Jocurile Olimpice de la Rio, sa spunem ca Suedia a invins Africa de Sud cu 1-0.

Eram insa destul de aproape sa vedem o surpriza inca din primul meci, suedezele inscriind singurul gol al partidei abia cu un sfert de ora inainte de final. In niciunul dintre celelalte 5 meciuri de ieri nu a avut loc vreo surpriza, formatiile care plecau cu sansa a doua reusind sa inscrie un singur gol in toate cele 6 partide.

Faptul ca Teodora Albon a deschis Jocurile Olimpice de la Rio ar putea sa ne duca la ideea ca aceasta va oficia si in semifinale, finala mica sau, de ce nu, chiar finala mare.

Urmatoarele meciuri din grupa la fotbalul feminin vor avea pe 6 si 9 august. Cu siguranta o sa o mai vedem pe romanca in cel putin o partida din faza grupelor. Teodora Albon nu este insa singurul arbitru roman de la Jocurile Olimpice. In afara ei, a fost delegat si Ovidiu Hategan, alaturi de tusierii Octavian Sovre si Sebastian Gheorghe. Cei trei nu au fost insa delegati la vreo partida din prima runda a turneului masculin.

Taguri: , , , , , , , ,

Articole asemanatoare:

No related posts.

Raspandeste articolul:

Comments are closed.

Leave a Reply:

*