Tricolorii intra in 2014 uitandu-se la televizor

Am intrat si in 2014 tot in era Piturca si cu echipa nationala in pom. Adica in loc sa ne uitam si noi ca oamenii cum joaca echipa nationala la meciurile din Brazilia – sau poate, cine stie unii mai norocosi dintre noi care au strans bani la tescherea sa si mearga sa o urmareasca live – stam si ne uitam iarasi la Italia, Brazilia si Spania si visam iarasi.

Ca nu-s decat 20 de ani de la magnificul campionat mondial din 1994 cu care am rupt gura targului – si la propriu si la figurat – si care ne-a propulsat in clasamentul FIFA in primele 10 echipe de credeam ca l-am apucat pe Dumnezeu de un picior. Dar numa’ ce s-a dus echipa lui Hagi, Popescu si Dumistrescu si ne-am trezit fara niciun plan, fara niciun viitor si ne plangem ca este greu sa batem si Andorra.  Ma rog, o mai fi crescut si Andorra in valoare, or mai fi naturalizat 1-2 brazilieni sau africaPariuri pe fotbalni, dar cert este ca nici echipa nationala nu mai joaca nimic.

O fi Piturca de vina, n-o fi doar el – acum nu mai conteaza – ca oricum o sa intram probabil in era Popescu la FRF in 2014 si cred ca antrenorul actual are zilele numarate. Numa’ sa nu il puna pe Hagi antrenor in locul lui, ca picam din lac in put. Oricare altul e bun. Cum stie toata lumea, Hagi a fost un jucator imens si talentat, dar pur si simplu nu este antrenor.

Asa ca stam noi acasa, poate punem un pariu la mondiale sau un pariu live daca nu aveti chef sa asteptati pina atunci – iaca aici un link bun in romana pentru asta – doar fa un click: http://sports.williamhill.com/bet/ro/betting/y/5/Fotbal.html

Si daca vreti sa vedeti o echipa serioasa – o sa fie cea a Argentinei care vine pe Arena Națională din București pe 5 martie 2014.
FRF se lauda si ca  ” in 11-le de start al naționalei “pumelor” vor trebui să se afle (exceptând cazuri de forță majoră) Lionel Messi și minim 80 la sută dintre fotbaliștii care au luat parte la partidele ce au fost jucate de Argentina, în cadrul preliminariilor Cupei Mondiale FIFA 2014, în sezonul competițional 2012-2013.”

Hai s-o vedem si p-asta. Va anunt cind se dau bilete. Messi merita!

Raspandeste articolul:

Leave a Reply:

*