Vom intalni Grecia in optimile CE polo

Vom intalni Grecia in optimile CE polo

Vom intalni Grecia in optimile CE polo

Tocmai ce s-a incheiat ultimul meci din faza grupelor Campionatului European de polo pe apa, unul ce ne-a lasat un gust amar.

Nu, nu este vorba despre meciul Romaniei, ea facand tot posibilul pentru a invinge Germania, lucru care s-a si intamplat. Romania a terminat pe pozitia secunda in grupa, datorita victoriilor cu Georgia si Germania, scor 12-6, respectiv 14-13. Poloistii nostri ne-au dat emotii in meciul cu modesta Georgia, de care a reusit sa se desprinda decisiv in a doua jumatate. Dupa primele doua sferturi scorul era egal. In a doua etapa ne-am inclinat in fata Italiei cu 5-11. Rezultatul era previzibil, insa, dintre cele 3 adversare din grupa ale Italiei, Romania a pierdut la cea mai mica diferenta. Astazi, incepand cu ora 19:45, am asistat la o partida pe muchie de cutit impotriva Germaniei, 3 din cele 4 sferturi incheindu-se la egalitate.

Astfel, am terminat pe locul 2 in grupa si nimeni nu banuia ca vom intalni Grecia in optimile CE polo.

In grupa D, inaintea acestei ultime etape Grecia era pe locul secund, la un punct in fata Rusiei. Astfel, grecilor le ajungea si o remiza pentru a termina pe pozitia secunda si a intalni Germania in optimi. Doar ca socoteala de acasa de multe ori nu se potriveste cu cea din targ. A fost cazul si aici, rusii impunandu-se cu scorul de 9-8. Ca sa va faceti o parere despre valoarea acestor doua echipe, sa spunem ca Grecia avea cota 1.06 la victorie, iar Rusia 20.0.

Cu tot efortul nostru de a invinge Germania, vom intalni Grecia in optimile CE polo, deoarece aceasta din urma a decis sa se pastreze pentru optimi.

Sa nu ne pierdem insa speranta si sa ne incredem ca grecilor li se vor pune carcei peste doua zile. Meciul dintre Grecia si Romania, de la Belgrad, va avea loc pe 17 ianuarie, ora 19:45. Invingatoarea o va intalni in sferturi pe Spania, care o va invinge pe Malta in optimi, lucru cert. In faza grupelor maltezii nu au obtinut niciun punct, marcand 11 goluri, primind 59.

Taguri: , , , , , , , , , , , , ,

Raspandeste articolul:

Comments are closed.

Leave a Reply:

*